7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af shops på nettet foreslår til alt held diverse forskellige leveringsmidler. En af de mest benyttede er efterhånden at afsende til en pakkeshop, som gør at du kan hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo meget hensigtsmæssig, og ofte også den mest letkøbte slags levering.

Du burde endvidere planlægge at vælge at få leveret til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Den viser sig som oftest en sjat dyrere, men tillige ret så let gængelig. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men det forudsætter at du lever nærved internet selskabets tilholdssted.

Temmelig mange webshops giver dag-til-dag levering på en række varenumre, hvilket tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres før et konkret klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne afsendt før logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle få internet virksomheder lover portofri levering, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der aftages for et fastsat beløb. I øvrigt må man gribe den prisbilligste type af levering, der tit – uafhængig om du opholder sig ved Horsens, Frederikshavn eller Skælskør – vil blive at få bragt varerne til et afhentningssted.

Indtil flere internet forretninger garanterer gratis fragt

Det er jo efterhånden ualmindeligt ligetil for enhver at søge information om priser hos forskellige internet webshops hos Boligtema og derved har masser af e-shops set sig tvunget til at mindske udsalgspriserne på en række af deres varer – til piger og drenge, og samtidig til kvinder og mænd – betragteligt, og endda nogle gange sikre fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det stadigvæk blive rentabelt at sammenligne et par forskellige netbutikker efter rabatkoder inden du gennemfører din bestilling, så man er sikret at skaffe sig den billigste pris.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at afbetale regningen senere.

Revurderes af specialister som er meget bekendte med lovene på området

Før nogen køber i en internet webshop kunne man for at være på den sikre side betragte shoppens regler, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende projekt.

En anden valgmulighed kunne derfor være at tjekke hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, som burde være en sikkerhed for at e-forhandleren understøtter gældende dansk lovgivning, og at e-handlen løbende efterses af specialister som har den nødvendige knowhow om reglerne på området. Dette er desuden din mulighed for hjælpende service, hvis du oplever problemstillinger som følge af dit køb.

Leveringshastigheden kan være ultra vital

Trustpilot genererer ganske ønskværdige genveje til at kigge på en række tidligere brugeres ratings og derved kan det være til hjælp, at du eftergår netshoppens kritik forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook fører til ydermere en række hæderlige løsninger til at få et kig ind i netbutikkens kundefokus. I øvrigt ses en del netbutikker som tilbyder folk at aflevere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket tilmed kan anvendes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Oplysninger vedrørende tilbud og webbutikker ajourføres ofte, men vi tager ikke ansvar for rettelser der er udført efter at vi sidste gang opdaterede de anvendte informationer.