7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af internet forretninger tildeler heldigvis et bredt udvalg af leveringsløsninger. En af de mest populære er i vore dage at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente dine nye produkter når der er tid til det. Fragttypen er altså temmelig enkel, samt tit ligeledes den mindst kostelige fragttype.

Du kan endvidere foretrække at vælge afsending til din bopæl eller ud til dit arbejde. Muligheden er sædvanligvis en kende dyrere, men desuden rigtig ligetil. Den mest letkøbte leveringstype vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, hvilket dog forudsætter at du lever i nærheden af webbutikkens adresse.

Leveringsdygtigheden er jo vældig aktuel ifald vi behøver dine nye varer straks, så herved er det altså centralt at man tjekker det anslåede leveringstidspunkt ved den respektive vare.

Mange internet handler udlover 1 hverdags levering på de fleste af deres produkter, der dog antager at bestillingen anbringes forinden et givent tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få varen klar forinden medarbejderne har fri.

Leveringshastigheden kan vise sig at være super aktuel

Det er i dag ret så let for almindelige dødelige at finde information om priser fra diverse e-forhandlere og for det har en hel del e-firmaer været nødt til at trykke salgsværdien på mange af deres varer – til drenge og piger, og samtidig også til kvinder og mænd – eftertrykkeligt, og endda nogle gange sikre fragt uden omkostninger.

Det kan dog imidlertid blive tiden værd at checke indtil flere butikker på nettet efter rabatkoder før du placerer ordren, så man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du vælge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du foretrækker at dække regningen senere.

Inden nogen køber i en e-forretning bør de sådan set gennemløbe virksomhedens handelsaftale, dog er det i reglen et tidskrævende arbejde.

Et andet forslag er at finde ud af om netbutikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det generelt er en forsikring om at e-shoppen opfylder de danske retningslinjer, foruden at netshoppen tit besigtiges af sagkyndige der har indsigt i reglementet på området. Desuden tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, for så vidt du skulle få vanskeligheder med dit køb.

Nethandel udfordrer detailhandlen

Trustpilot byder på forholdsvis fortræffelige genveje til at efterforske forskellige nuværende konsumenters bedømmelser og derfor rekommanderer vi, at du tager et kig på internet webshoppens vurderinger forud for at du køber.

Facebook genererer også ganske gunstige genveje til at få en idé om e-shoppens pålidelighed. I øvrigt ses en række internet butikker hvor det er muligt at sammensætte en evaluering af købsoplevelsen, som på samme måde bør drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Orientering om varer og e-forhandlere ajourføres hele tiden, men vi ønsker ikke at påtage os ansvaret for forandringer der måtte være foretaget efter at vi senest opdaterede hjemmesidens informationer.